BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Medellin

Colombia

Belgische Diplomatieke Missie in Colombia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Medellin. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Colombia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Colombia.

Het Consulaat van BelgiŽ in Medellin
Belgian Honorary Consulate in Medellin, Colombia - Diagonal 75B no 2a - 120 - Oficina 309 - Edificio Promotora Medica de las Americas - Apartado 49225 - Medellin - Colombia

Telefoonnummer:

(+57) (4) 341.60.60

Faxnummer:

(+57) (4) 341.05.04

Email:

gjube@yahoo.com.co

Website:

diplomatie.belgium.be/colombia

Consul:

Gabriel Jaime Uribe Bernal - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon-Fri: 08.00-12.00 & 14.00-18.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Medellin is een bilaterale missie in Colombia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Colombia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Medellin staat onder leiding van Gabriel Jaime Uribe Bernal - Honorary Consul van BelgiŽ in Colombia en is bereikbaar per telefoon (+57) (4) 341.60.60 of email gjube@yahoo.com.co

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+57) (4) 341.60.60 of email gjube@yahoo.com.co

Belgische Consulaten in Colombia

Ver verwijderd van het Consulaat in Medellin? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Colombia. Als het Belgische consulaat in Medellin ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Colombia op een rijtje gezet: Barranquilla, Bucaramanga, Cali, Cartagena en Medellin

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Colombia - Indien het consulaat in Medellin of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Colombia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Colombia Ambassade van BelgiŽ in Bogota

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Medellin - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Medellin of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Colombia en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Colombia of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.