België

Consulaat van België in Busan

Zuid Korea

Belgische Diplomatieke Missie in Zuid Korea. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Busan. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Zuid Korea. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Zuid Korea.

Het Consulaat van België in Busan
Belgian Consulate in Busan, Korea (Republic) 105-5, Yonsan-dong Yonjae-gu Busan - 607-080 Korea (Republic)

Telefoonnummer:

(+82) (51) 861.81.41

Faxnummer:

Email:

mschoi@dsc.co.kr

Website:

Consul:

Mr Man-sik Choi - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Busan is een bilaterale missie in Zuid Korea en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Zuid Korea.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Busan staat onder leiding van Mr Man-sik Choi - Consul van België in Zuid Korea en is bereikbaar per telefoon (+82) (51) 861.81.41 of email mschoi@dsc.co.kr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+82) (51) 861.81.41 of email mschoi@dsc.co.kr

Belgische Consulaten in Zuid Korea

Ver verwijderd van het Consulaat in Busan? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Zuid Korea. Als het Belgische consulaat in Busan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Zuid Korea op een rijtje gezet: Busan

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Zuid Korea - Indien het consulaat in Busan of eventuele andere consulaten van België in Zuid Korea u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Zuid Korea Ambassade van België in Seoul

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Busan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Busan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Zuid Korea en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zuid Korea of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.