MoldaviŽ

Consulaat van MoldaviŽ in Hasselt

BelgiŽ

Moldavische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van MoldaviŽ in Hasselt. Het consulaat is niet de enige Moldavische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Moldavische ambassade en elk ander consulaat van MoldaviŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van MoldaviŽ in Hasselt
Moldovan Honorary Consulate in Hasselt, Belgium - Centrum Zuid 3053 - 3530 Houthalen - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 11 525 560

Faxnummer:

(+32) 11 525 565

Email:

info@group-gl.com

Website:

Consul:

Gislain Lenaeres - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van MoldaviŽ in Hasselt is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Moldavische belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Moldavische Consulaat in Hasselt staat onder leiding van Gislain Lenaeres - Honorary Consul van MoldaviŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 11 525 560 of email info@group-gl.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van MoldaviŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 11 525 560 of email info@group-gl.com

Moldavische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Hasselt? - Het kan zijn dat MoldaviŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Moldavische consulaat in Hasselt ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van MoldaviŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Moldavische consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Hasselt

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van MoldaviŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van MoldaviŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Hasselt of eventuele andere consulaten van MoldaviŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van MoldaviŽ in BelgiŽ Ambassade van MoldaviŽ in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Moldavische Consulaat in Hasselt - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Hasselt of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Moldavische consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en MoldaviŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar MoldaviŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in MoldaviŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of MoldaviŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.