SloveniŽ

Consulaat van SloveniŽ in Luik

BelgiŽ

Sloveense Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van SloveniŽ in Luik. Het consulaat is niet de enige Sloveense diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Sloveense ambassade en elk ander consulaat van SloveniŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van SloveniŽ in Luik
Slovenian Honorary Consulate in Liege, Belgium - Square des Conduites d'Eau 11-12 - 4020 Liege - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 340 46 09

Faxnummer:

(+32) 4 340 46 01

Email:

veronique.grisard@pldw.be

Website:

bruselj.veleposlanistvo.si

Consul:

Veronique Comeliau - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van SloveniŽ in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sloveense belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Sloveense Consulaat in Luik staat onder leiding van Veronique Comeliau - Honorary Consul van SloveniŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 340 46 09 of email veronique.grisard@pldw.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van SloveniŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 340 46 09 of email veronique.grisard@pldw.be

Sloveense Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat SloveniŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Sloveense consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van SloveniŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Sloveense consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Diest en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van SloveniŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van SloveniŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van SloveniŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van SloveniŽ in BelgiŽ

Zoek een hotel in de buurt van het Sloveense Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Sloveense consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en SloveniŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar SloveniŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in SloveniŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of SloveniŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.