Slovenië

Consulaat van Slovenië in Antwerpen

België

Sloveense Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Slovenië in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Sloveense diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Sloveense ambassade en elk ander consulaat van Slovenië in België.

Het Consulaat van Slovenië in Antwerpen
Slovenian Consulate in Antwerp, Belgium Baron Eduard Empainlaan 65 2800 Mechelen Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 1 527 15 53

Faxnummer:

Email:

cons.slovenia.flanders@gmail.com

Website:

Consul:

Mr Frans Florquin - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Slovenië in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sloveense belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Sloveense Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Frans Florquin - Consul van Slovenië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 1 527 15 53 of email cons.slovenia.flanders@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Slovenië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 1 527 15 53 of email cons.slovenia.flanders@gmail.com

Sloveense Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Slovenië meerdere consulaten heeft in België. Als het Sloveense consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Slovenië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Sloveense consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Diest en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Slovenië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Slovenië in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Slovenië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Slovenië in België

Zoek een hotel in de buurt van het Sloveense Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Sloveense consulaat.

Reisverzekering voor België en Slovenië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Slovenië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Slovenië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Slovenië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.