BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Newcastle upon Tyne

Groot BrittanniŽ

Belgische Diplomatieke Missie in Groot BrittanniŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Newcastle upon Tyne. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Groot BrittanniŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Groot BrittanniŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Newcastle upon Tyne
Belgian Honorary Consulate in Newcastle upon Tyne, United Kingdom - Cloth Market 30 - Newcastle-upon-Tyne NE11EE - United Kingdom

Telefoonnummer:

(+44) (191) 232 83 45

Faxnummer:

(+44) (191) 261 77 04

Email:

david.bradshaw@hay-kilner.co.uk

Website:

unitedkingdom.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr David L. M. Bradshaw - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Newcastle upon Tyne is een bilaterale missie in Groot BrittanniŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Groot BrittanniŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Newcastle upon Tyne staat onder leiding van Mr David L. M. Bradshaw - Honorary Consul van BelgiŽ in Groot BrittanniŽ en is bereikbaar per telefoon (+44) (191) 232 83 45 of email david.bradshaw@hay-kilner.co.uk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+44) (191) 232 83 45 of email david.bradshaw@hay-kilner.co.uk

Belgische Consulaten in Groot BrittanniŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Newcastle upon Tyne? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Groot BrittanniŽ. Als het Belgische consulaat in Newcastle upon Tyne ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Groot BrittanniŽ op een rijtje gezet: Belfast, Birmingham, Cardiff, Dover, Edinburgh, Hull, Jersey, Manchester, Newcastle upon Tyne en Southampton

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Groot BrittanniŽ - Indien het consulaat in Newcastle upon Tyne of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Groot BrittanniŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Groot BrittanniŽ Ambassade van BelgiŽ in Londen

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Newcastle upon Tyne - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Newcastle upon Tyne of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Groot BrittanniŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Groot BrittanniŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.