België

Consulaat van België in San Pedro Sula

Honduras

Belgische Diplomatieke Missie in Honduras. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in San Pedro Sula. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Honduras. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Honduras.

Het Consulaat van België in San Pedro Sula
Belgian Honorary Consulate in San Pedro Sula, Honduras - Edificio Faith - Col. Dubon, 24 Avenida N.O. - Entre 9A-9B Calles - Apartado Postal 2290 - San Pedro Sula - Honduras

Telefoonnummer:

(+504) 255 027 02 & (+504) 255 027 46

Faxnummer:

(+504) 255 027 46

Email:

gag5691@hotmail.com

Website:

Consul:

Gerardo Gutierrez - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.00-16.00

Het Consulaat van België in San Pedro Sula is een bilaterale missie in Honduras en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Honduras.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in San Pedro Sula staat onder leiding van Gerardo Gutierrez - Honorary Consul van België in Honduras en is bereikbaar per telefoon (+504) 255 027 02 & (+504) 255 027 46 of email gag5691@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+504) 255 027 02 & (+504) 255 027 46 of email gag5691@hotmail.com

Belgische Consulaten in Honduras

Ver verwijderd van het Consulaat in San Pedro Sula? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Honduras. Als het Belgische consulaat in San Pedro Sula ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Honduras op een rijtje gezet: San Pedro Sula en Tegucigalpa

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Honduras - Indien het consulaat in San Pedro Sula of eventuele andere consulaten van België in Honduras u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Honduras

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in San Pedro Sula - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in San Pedro Sula of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Honduras en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Honduras of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.