België

Consulaat van België in Tegucigalpa

Honduras

Belgische Diplomatieke Missie in Honduras. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Tegucigalpa. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Honduras. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Honduras.

Het Consulaat van België in Tegucigalpa
Belgian Honorary Consulate in Tegucigalpa, Honduras - Edificio Banco Atlentida, 3er piso - Boulevard Centro America - Apartado Postal No. 2188 - Tegucigalpa - Honduras

Telefoonnummer:

(+504) 232.1050 ext. 2291(+504) 232.3954

Faxnummer:

(+504) 231.1974

Email:

JRMendozab@yahoo.com

Website:

Consul:

Jose Ruben Mendoza - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-13.00

Het Consulaat van België in Tegucigalpa is een bilaterale missie in Honduras en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Honduras.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Tegucigalpa staat onder leiding van Jose Ruben Mendoza - Honorary Consul van België in Honduras en is bereikbaar per telefoon (+504) 232.1050 ext. 2291(+504) 232.3954 of email JRMendozab@yahoo.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+504) 232.1050 ext. 2291(+504) 232.3954 of email JRMendozab@yahoo.com

Belgische Consulaten in Honduras

Ver verwijderd van het Consulaat in Tegucigalpa? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Honduras. Als het Belgische consulaat in Tegucigalpa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Honduras op een rijtje gezet: San Pedro Sula en Tegucigalpa

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Honduras - Indien het consulaat in Tegucigalpa of eventuele andere consulaten van België in Honduras u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Honduras

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Tegucigalpa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tegucigalpa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Honduras en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Honduras of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.