BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Milaan

ItaliŽ

Belgische Diplomatieke Missie in ItaliŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Milaan. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in ItaliŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in ItaliŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Milaan
Belgian Consulate in Milan, Italy - THIS CONSULATE HAS BEEN CLOSED -

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Ambassadeur:

Openingstijden:

- THIS CONSULATE HAS BEEN CLOSED -

Het Consulaat van BelgiŽ in Milaan is een bilaterale missie in ItaliŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in ItaliŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Milaan staat onder leiding van van BelgiŽ in ItaliŽ en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email

Belgische Consulaten in ItaliŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Milaan? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in ItaliŽ. Als het Belgische consulaat in Milaan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in ItaliŽ op een rijtje gezet: Ancona, Bari, Cagliari, Catania, Florence, Genoa, Milaan, Napels, Palermo, Perugia, Pescara, Trieste, Turin en Venice

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in ItaliŽ - Indien het consulaat in Milaan of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in ItaliŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in ItaliŽ Ambassade van BelgiŽ in Rome

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Milaan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Milaan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor ItaliŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor ItaliŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.