Chili

Consulaat van Chili in Brussel

België

Chileense Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Chili in Brussel. Het consulaat is niet de enige Chileense diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Chileense ambassade en elk ander consulaat van Chili in België.

Het Consulaat van Chili in Brussel
Chilean Consular Section in Brussels, Belgium - Rue des Aduatiques, 106 - 1040 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-280 16 20

Faxnummer:

Email:

bruselas@consulado.gob.cl

Website:

chile.gob.cl/bruselas

Consul:

Mr. Fernando Cabezas - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Chili in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Chileense belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Chileense Consulaat in Brussel staat onder leiding van Mr. Fernando Cabezas - Consul van Chili in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-280 16 20 of email bruselas@consulado.gob.cl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Chili dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2-280 16 20 of email bruselas@consulado.gob.cl

Chileense Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Chili meerdere consulaten heeft in België. Als het Chileense consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Chili om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Chileense consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brussel, Charleroi en Kortrijk

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Chili niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Chili in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Chili in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Chili in België Ambassade van Chili in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Chileense Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Chileense consulaat.

Reisverzekering voor België en Chili - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Chili. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Chili.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Chili kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.