BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Cancun

Mexico

Belgische Diplomatieke Missie in Mexico. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Cancun. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Mexico. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Mexico.

Het Consulaat van BelgiŽ in Cancun
Belgian Consulate in Cancun, Mexico Plaza Tropical, Local 58 Avenida Tulum 192 SM 4 77500 Cancun - Quintana Roo Mexico

Telefoonnummer:

(+52) (99) 88.92.25.12 or (+52) (99) 88.84.00.10

Faxnummer:

(+52) (99) 88.92.25.12 or

Email:

info@internego.com

Website:

Ambassadeur:

Mr Raphael Baekeland - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Cancun is een bilaterale missie in Mexico en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Mexico.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Cancun staat onder leiding van Mr Raphael Baekeland - Consul van BelgiŽ in Mexico en is bereikbaar per telefoon (+52) (99) 88.92.25.12 or (+52) (99) 88.84.00.10 of email info@internego.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+52) (99) 88.92.25.12 or (+52) (99) 88.84.00.10 of email info@internego.com

Belgische Consulaten in Mexico

Ver verwijderd van het Consulaat in Cancun? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Mexico. Als het Belgische consulaat in Cancun ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Mexico op een rijtje gezet: Cancun, Chihuahua, Guadalajara, Monterrey en Puebla

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Mexico - Indien het consulaat in Cancun of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Mexico u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Mexico Ambassade van BelgiŽ in Mexico Stad

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Cancun - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Cancun of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Mexico en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mexico of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.