België

Consulaat van België in Puebla

Mexico

Belgische Diplomatieke Missie in Mexico. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Puebla. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Mexico. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Mexico.

Het Consulaat van België in Puebla
Belgian Honorary Consulate in Puebla, Mexico - Sauces nr 20 - Col. Cipreses de Zavaleta - 72170 Puebla, PUE - Mexico

Telefoonnummer:

(+52) (22) 22.24.68.69

Faxnummer:

(+52) (22) 22.24.15.93

Email:

agroqui@prodigy.net.mx

Website:

mexico.diplomatie.belgium.be

Consul:

Jean-Pierre Duez - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Puebla is een bilaterale missie in Mexico en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Mexico.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Puebla staat onder leiding van Jean-Pierre Duez - Honorary Consul van België in Mexico en is bereikbaar per telefoon (+52) (22) 22.24.68.69 of email agroqui@prodigy.net.mx

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+52) (22) 22.24.68.69 of email agroqui@prodigy.net.mx

Belgische Consulaten in Mexico

Ver verwijderd van het Consulaat in Puebla? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Mexico. Als het Belgische consulaat in Puebla ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Mexico op een rijtje gezet: Cancun, Chihuahua, Guadalajara, Monterrey, Puebla en Veracruz

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Mexico - Indien het consulaat in Puebla of eventuele andere consulaten van België in Mexico u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Mexico Ambassade van België in Mexico Stad

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Puebla - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Puebla of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Mexico en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mexico of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.