België

Consulaat van België in Lagos

Nigeria

Belgische Diplomatieke Missie in Nigeria. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Lagos. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Nigeria. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Nigeria.

Het Consulaat van België in Lagos
Belgian Consulate in Lagos, Nigeria c/o Dredging International Service Nigeria 35 A - Alfred Rewane Road, Ikoyi Lagos Nigeria

Telefoonnummer:

(+234) 702 770 4421

Faxnummer:

Email:

Website:

Consul:

Koen Mestdagh - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Lagos is een bilaterale missie in Nigeria en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Nigeria.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Lagos staat onder leiding van Koen Mestdagh - Consul van België in Nigeria en is bereikbaar per telefoon (+234) 702 770 4421 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+234) 702 770 4421 of email

Belgische Consulaten in Nigeria

Ver verwijderd van het Consulaat in Lagos? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Nigeria. Als het Belgische consulaat in Lagos ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Nigeria op een rijtje gezet: Lagos en Port Harcourt

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Nigeria - Indien het consulaat in Lagos of eventuele andere consulaten van België in Nigeria u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Nigeria Ambassade van België in Abuja

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Lagos - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lagos of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Nigeria en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nigeria of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.