België

Consulaat van België in Bergen

Noorwegen

Belgische Diplomatieke Missie in Noorwegen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Bergen. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Noorwegen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Noorwegen.

Het Consulaat van België in Bergen
Belgian Honorary Consulate in Bergen, Norway - The Wideberg House, 2nd floor - Kanalveien, 11 - 5068 Bergen - Norway

Telefoonnummer:

(+47) 55 220 780

Faxnummer:

(+47) 55 139 925

Email:

peter@namtvedt.no

Website:

norway.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Peter B. Namtvedt Jr. - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Bergen is een bilaterale missie in Noorwegen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Noorwegen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bergen staat onder leiding van Mr Peter B. Namtvedt Jr. - Honorary Consul van België in Noorwegen en is bereikbaar per telefoon (+47) 55 220 780 of email peter@namtvedt.no

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+47) 55 220 780 of email peter@namtvedt.no

Belgische Consulaten in Noorwegen

Ver verwijderd van het Consulaat in Bergen? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Noorwegen. Als het Belgische consulaat in Bergen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Noorwegen op een rijtje gezet: Bergen, Stavanger, Tromso en Trondheim

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Noorwegen - Indien het consulaat in Bergen of eventuele andere consulaten van België in Noorwegen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Noorwegen Ambassade van België in Oslo

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bergen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bergen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Noorwegen en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Noorwegen of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.