België

Consulaat van België in Arequipa

Peru

Belgische Diplomatieke Missie in Peru. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Arequipa. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Peru. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Peru.

Het Consulaat van België in Arequipa
Belgian Honorary Consulate in Arequipa, Peru - Calle Santa Catalina 301 - Cercado (Monasterio de Santa Catalina) - Arequipa - Peru

Telefoonnummer:

(+51) 54 221 213

Faxnummer:

Email:

javiervt@speedy.com.pe

Website:

peru.diplomatie.belgium.be

Consul:

Janvier Vlarde Talleri - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Arequipa is een bilaterale missie in Peru en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Peru.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Arequipa staat onder leiding van Janvier Vlarde Talleri - Honorary Consul van België in Peru en is bereikbaar per telefoon (+51) 54 221 213 of email javiervt@speedy.com.pe

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+51) 54 221 213 of email javiervt@speedy.com.pe

Belgische Consulaten in Peru

Ver verwijderd van het Consulaat in Arequipa? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Peru. Als het Belgische consulaat in Arequipa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Peru op een rijtje gezet: Arequipa en Cusco

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Peru - Indien het consulaat in Arequipa of eventuele andere consulaten van België in Peru u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Peru Ambassade van België in Lima

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Arequipa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Arequipa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Peru en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Peru of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.