België

Consulaat van België in Cebu City

de Filippijnen

Belgische Diplomatieke Missie in de Filippijnen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Cebu City. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in de Filippijnen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in de Filippijnen.

Het Consulaat van België in Cebu City
Belgian Honorary Consulate in Cebu City, Philippines - Dona Emilia Benedicto Building 7E - Benedicto Street - Cebu City 6000 - Philippines

Telefoonnummer:

(+63) (32) 255 32 00

Faxnummer:

(+63) (32) 255 82 00

Email:

belgianconsulateofcebu@yahoo.com

Website:

philippines.diplomatie.belgium.be

Consul:

Enrique Benedicto - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Cebu City is een bilaterale missie in de Filippijnen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in de Filippijnen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Cebu City staat onder leiding van Enrique Benedicto - Honorary Consul van België in de Filippijnen en is bereikbaar per telefoon (+63) (32) 255 32 00 of email belgianconsulateofcebu@yahoo.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+63) (32) 255 32 00 of email belgianconsulateofcebu@yahoo.com

Belgische Consulaten in de Filippijnen

Ver verwijderd van het Consulaat in Cebu City? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in de Filippijnen. Als het Belgische consulaat in Cebu City ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in de Filippijnen op een rijtje gezet: Cebu City

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in de Filippijnen - Indien het consulaat in Cebu City of eventuele andere consulaten van België in de Filippijnen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in de Filippijnen Ambassade van België in Manila

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Cebu City - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Cebu City of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor de Filippijnen en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor de Filippijnen of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.