België

Consulaat van België in Saint Louis

Senegal

Belgische Diplomatieke Missie in Senegal. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Saint Louis. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Senegal. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Senegal.

Het Consulaat van België in Saint Louis
Belgian Consulate in Saint-Louis, Senegal c/o Hotel Mermoz Route de lHydrobase B.P. 426 B.P. 380 Saint-Louis Senegal

Telefoonnummer:

(+221) 339 613 668

Faxnummer:

(+221) 339 615 794

Email:

hotelmermoz@arc.sn

Website:

Consul:

Philippe Le Grand - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Saint Louis is een bilaterale missie in Senegal en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Senegal.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Saint Louis staat onder leiding van Philippe Le Grand - Consul van België in Senegal en is bereikbaar per telefoon (+221) 339 613 668 of email hotelmermoz@arc.sn

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+221) 339 613 668 of email hotelmermoz@arc.sn

Belgische Consulaten in Senegal

Ver verwijderd van het Consulaat in Saint Louis? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Senegal. Als het Belgische consulaat in Saint Louis ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Senegal op een rijtje gezet: Saint Louis

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Senegal - Indien het consulaat in Saint Louis of eventuele andere consulaten van België in Senegal u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Senegal Ambassade van België in Dakar

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Saint Louis - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Saint Louis of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Senegal en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Senegal of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.