BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Latakia

SyriŽ

Belgische Diplomatieke Missie in SyriŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Latakia. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in SyriŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in SyriŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Latakia
Belgian Consulate in Latakia, Syria Al-Moutanabi, Karbouchian Building P.O. Box 779 Latakia Syria

Telefoonnummer:

(+963) (41) 46.47.84

Faxnummer:

(+963) (41) 47.06.90

Email:

cobelat@scs-net.org

Website:

Consul:

Elia Atiyeh - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Latakia is een bilaterale missie in SyriŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in SyriŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Latakia staat onder leiding van Elia Atiyeh - Consul van BelgiŽ in SyriŽ en is bereikbaar per telefoon (+963) (41) 46.47.84 of email cobelat@scs-net.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+963) (41) 46.47.84 of email cobelat@scs-net.org

Belgische Consulaten in SyriŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Latakia? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in SyriŽ. Als het Belgische consulaat in Latakia ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in SyriŽ op een rijtje gezet: Aleppo en Latakia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in SyriŽ - Indien het consulaat in Latakia of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in SyriŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in SyriŽ Ambassade van BelgiŽ in Damascus

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Latakia - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Latakia of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor SyriŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor SyriŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.