Montenegro

Consulaat van Montenegro in Antwerpen

België

Montenegrijnse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Montenegro in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Montenegrijnse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Montenegrijnse ambassade en elk ander consulaat van Montenegro in België.

Het Consulaat van Montenegro in Antwerpen
Honorary Consulate of Montenegro in Antwerp, Belgium - D"Oultremontlei 27 - 2930 Brasschat - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 472 371 616

Faxnummer:

Email:

hc.motenegro@telenet.be

Website:

Consul:

Enisa Jarovic - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Montenegro in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Montenegrijnse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Montenegrijnse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Enisa Jarovic - Honorary Consul van Montenegro in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 472 371 616 of email hc.motenegro@telenet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Montenegro dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 472 371 616 of email hc.motenegro@telenet.be

Montenegrijnse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Montenegro meerdere consulaten heeft in België. Als het Montenegrijnse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Montenegro om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Montenegrijnse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Montenegro niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Montenegro in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Montenegro in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Montenegro in België Ambassade van Montenegro in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Montenegrijnse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Montenegrijnse consulaat.

Reisverzekering voor België en Montenegro - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Montenegro. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Montenegro.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Montenegro kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.