België

Consulaat van België in Ho Chi Minh Stad

Vietnam

Belgische Diplomatieke Missie in Vietnam. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Ho Chi Minh Stad. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Vietnam. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Vietnam.

Het Consulaat van België in Ho Chi Minh Stad
Belgian Consulate in Ho Chi Minh City, Vietnam Sun Wah Tower - 17 th floor - Unit 1707 115 Nguyen Hue Boulevard - District 1 Ho Chi Minh Ville Vietnam

Telefoonnummer:

(+84) (8) 821 93 54

Faxnummer:

(+84) (8) 821.93.04

Email:

consubel@hcm.vnn.vn

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Ho Chi Minh Stad is een bilaterale missie in Vietnam en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Vietnam.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Ho Chi Minh Stad staat onder leiding van - Consul van België in Vietnam en is bereikbaar per telefoon (+84) (8) 821 93 54 of email consubel@hcm.vnn.vn

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+84) (8) 821 93 54 of email consubel@hcm.vnn.vn

Belgische Consulaten in Vietnam

Ver verwijderd van het Consulaat in Ho Chi Minh Stad? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Vietnam. Als het Belgische consulaat in Ho Chi Minh Stad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Vietnam op een rijtje gezet: Ho Chi Minh Stad

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Vietnam - Indien het consulaat in Ho Chi Minh Stad of eventuele andere consulaten van België in Vietnam u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Vietnam Ambassade van België in Hanoi

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Ho Chi Minh Stad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ho Chi Minh Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Vietnam en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Vietnam of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.