Monaco

Consulaat van Monaco in Antwerpen

België

Monegaskische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Monaco in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Monegaskische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Monegaskische ambassade en elk ander consulaat van Monaco in België.

Het Consulaat van Monaco in Antwerpen
Monaco Consulate General in Antwerp, Belgium Lange Gasthuisstraat 27 2000 Antwerp Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3.203.40.00

Faxnummer:

(+32) 3.225.28.81

Email:

guy@vandoosselaere.be

Website:

Consul:

Mr Guy Van Dooselaere - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Monaco in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Monegaskische belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Monegaskische Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Guy Van Dooselaere - Consul General van Monaco in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3.203.40.00 of email guy@vandoosselaere.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Monaco dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3.203.40.00 of email guy@vandoosselaere.be

Monegaskische Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Monaco meerdere consulaten heeft in België. Als het Monegaskische consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Monaco om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Monegaskische consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Luik en Oostende

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Monaco niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Monaco in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Monaco in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Monaco in België Ambassade van Monaco in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Monegaskische Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Monegaskische consulaat.

Reisverzekering voor België en Monaco - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Monaco. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Monaco.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Monaco kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.