KroatiŽ

Consulaat van KroatiŽ in Brugge

BelgiŽ

Kroatische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van KroatiŽ in Brugge. Het consulaat is niet de enige Kroatische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Kroatische ambassade en elk ander consulaat van KroatiŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van KroatiŽ in Brugge
Croatian Consulate in Brugge, Belgium Diksmuidse Heerweg 126 8200 Brugge Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 50 39 35 55

Faxnummer:

(+32) 50 39 25 30

Email:

Website:

Ambassadeur:

Lino Verbeeke - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van KroatiŽ in Brugge is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kroatische belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Kroatische Consulaat in Brugge staat onder leiding van Lino Verbeeke - Consul van KroatiŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 50 39 35 55 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van KroatiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 50 39 35 55 of email

Kroatische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Brugge? - Het kan zijn dat KroatiŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Kroatische consulaat in Brugge ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van KroatiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Kroatische consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Brugge

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van KroatiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van KroatiŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Brugge of eventuele andere consulaten van KroatiŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van KroatiŽ in BelgiŽ Ambassade van KroatiŽ in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Kroatische Consulaat in Brugge - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brugge of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Kroatische consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en KroatiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar KroatiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in KroatiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of KroatiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.