Malta

Consulaat van Malta in Antwerpen

België

Maltese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Malta in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Maltese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Maltese ambassade en elk ander consulaat van Malta in België.

Het Consulaat van Malta in Antwerpen
Maltese Consulate in Antwerp, Belgium 4th Floor, Tavernierskaai 2 2000 Antwerp Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 4008920

Faxnummer:

(+32) (3) 4008988

Email:

paulcools@innet.be

Website:

Consul:

Mr. Paul J.E. Cools - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Malta in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Maltese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Maltese Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr. Paul J.E. Cools - Consul van Malta in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 4008920 of email paulcools@innet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Malta dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 4008920 of email paulcools@innet.be

Maltese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Malta meerdere consulaten heeft in België. Als het Maltese consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Malta om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Maltese consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Rebecq

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Malta niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Malta in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Malta in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Malta in België Ambassade van Malta in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Maltese Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Maltese consulaat.

Reisverzekering voor België en Malta - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Malta. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Malta.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Malta kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.