Denemarken

Consulaat van Denemarken in Antwerpen

België

Deense Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Denemarken in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Deense diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Deense ambassade en elk ander consulaat van Denemarken in België.

Het Consulaat van Denemarken in Antwerpen
Danish Consulate General in Antwerp, Belgium - Pierstraat 138 - 2550 Kontich - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 475 43 19 57 / (+32) 3 458 79 75

Faxnummer:

Email:

georges.caulier@skynet.be

Website:

belgien.um.dk

Consul:

Georges Caulier - Consul General

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Denemarken in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Deense belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Deense Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Georges Caulier - Consul General van Denemarken in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 475 43 19 57 / (+32) 3 458 79 75 of email georges.caulier@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Denemarken dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 475 43 19 57 / (+32) 3 458 79 75 of email georges.caulier@skynet.be

Deense Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Denemarken meerdere consulaten heeft in België. Als het Deense consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Denemarken om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Deense consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brugge, Gent en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Denemarken niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Denemarken in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Denemarken in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Denemarken in België Ambassade van Denemarken in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Deense Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Deense consulaat.

Reisverzekering voor België en Denemarken - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Denemarken. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Denemarken.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Denemarken kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.