Denemarken

Consulaat van Denemarken in Gent

België

Deense Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Denemarken in Gent. Het consulaat is niet de enige Deense diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Deense ambassade en elk ander consulaat van Denemarken in België.

Het Consulaat van Denemarken in Gent
Danish Honorary Consulate in Gent, Belgium - Henri Storystraat 8 - B-9030 Gent-Marikerke - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (0)9 226 29 30 & (+32) 476 630 634

Faxnummer:

Email:

jarimar@skynet.be

Website:

belgien.um.dk

Consul:

Henri G. J. G. Wagemans - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Denemarken in Gent is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Deense belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Deense Consulaat in Gent staat onder leiding van Henri G. J. G. Wagemans - Honorary Consul van Denemarken in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (0)9 226 29 30 & (+32) 476 630 634 of email jarimar@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Denemarken dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (0)9 226 29 30 & (+32) 476 630 634 of email jarimar@skynet.be

Deense Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Gent? - Het kan zijn dat Denemarken meerdere consulaten heeft in België. Als het Deense consulaat in Gent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Denemarken om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Deense consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Gent en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Denemarken niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Denemarken in België - Indien het consulaat in Gent of eventuele andere consulaten van Denemarken in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Denemarken in België Ambassade van Denemarken in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Deense Consulaat in Gent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Deense consulaat.

Reisverzekering voor België en Denemarken - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Denemarken. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Denemarken.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Denemarken kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.