Senegal

Consulaat van Senegal in Charleroi

België

Senegalese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Senegal in Charleroi. Het consulaat is niet de enige Senegalese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Senegalese ambassade en elk ander consulaat van Senegal in België.

Het Consulaat van Senegal in Charleroi
Senegalese Consulate in Charleroi, Belgium Rue des Rossignols 22 6110 Montigny-Le-Tilleul Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 71 51 05 18

Faxnummer:

(+32) 71 30 90 85

Email:

pierre.paul.francotte@skynet.be

Website:

Consul:

Mr Pierre Francotte - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Senegal in Charleroi is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Senegalese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Senegalese Consulaat in Charleroi staat onder leiding van Mr Pierre Francotte - Consul van Senegal in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 71 51 05 18 of email pierre.paul.francotte@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Senegal dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 71 51 05 18 of email pierre.paul.francotte@skynet.be

Senegalese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Charleroi? - Het kan zijn dat Senegal meerdere consulaten heeft in België. Als het Senegalese consulaat in Charleroi ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Senegal om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Senegalese consulaten in België op een rijtje gezet: Charleroi, Gent, Luik en Namen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Senegal niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Senegal in België - Indien het consulaat in Charleroi of eventuele andere consulaten van Senegal in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Senegal in België Ambassade van Senegal in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Senegalese Consulaat in Charleroi - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Charleroi of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Senegalese consulaat.

Reisverzekering voor België en Senegal - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Senegal. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Senegal.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Senegal kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.