Senegal

Consulaat van Senegal in Luik

België

Senegalese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Senegal in Luik. Het consulaat is niet de enige Senegalese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Senegalese ambassade en elk ander consulaat van Senegal in België.

Het Consulaat van Senegal in Luik
Senegalese Honorary Consulate in Liege, Belgium - Centre d'affaires Natalis- Rue Natalis 2 - 4020 Liege - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 361 64 10

Faxnummer:

(+32) 4 362 64 18

Email:

info@consulsenegal.be

Website:

www.consulsenegal.be

Consul:

M. Laurent Minguet - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Senegal in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Senegalese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Senegalese Consulaat in Luik staat onder leiding van M. Laurent Minguet - Honorary Consul van Senegal in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 361 64 10 of email info@consulsenegal.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Senegal dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 361 64 10 of email info@consulsenegal.be

Senegalese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Senegal meerdere consulaten heeft in België. Als het Senegalese consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Senegal om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Senegalese consulaten in België op een rijtje gezet: Charleroi, Gent, Luik en Namen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Senegal niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Senegal in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Senegal in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Senegal in België Ambassade van Senegal in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Senegalese Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Senegalese consulaat.

Reisverzekering voor België en Senegal - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Senegal. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Senegal.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Senegal kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.