Oekraine

Consulaat van Oekraine in Antwerpen

BelgiŽ

Oekraiense Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Oekraine in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Oekraiense diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Oekraiense ambassade en elk ander consulaat van Oekraine in BelgiŽ.

Het Consulaat van Oekraine in Antwerpen
Ukrainian Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - c/o Het Koninlijk Entrepot - Entrepotkaai 9 - 2000 Antwerpen - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 232 66 78

Faxnummer:

(+32) 3 231 08 22

Email:

cs@stooplex.be

Website:

Consul:

Mr Christian Stoop - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Oekraine in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oekraiense belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Oekraiense Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Christian Stoop - Honorary Consul van Oekraine in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 232 66 78 of email cs@stooplex.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Oekraine dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 232 66 78 of email cs@stooplex.be

Oekraiense Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Oekraine meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Oekraiense consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Oekraine om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Oekraiense consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen en Borgloon

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Oekraine niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Oekraine in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Oekraine in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Oekraine in BelgiŽ Ambassade van Oekraine in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Oekraiense Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Oekraiense consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Oekraine - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oekraine. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oekraine.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Oekraine kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.