Oekraine

Consulaat van Oekraine in Borgloon

België

Oekraiense Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Oekraine in Borgloon. Het consulaat is niet de enige Oekraiense diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Oekraiense ambassade en elk ander consulaat van Oekraine in België.

Het Consulaat van Oekraine in Borgloon
Ukrainian Honorary Consulate in Borgloon, Belgium - Hoepertingenstraat 26 - 3840 Borgloon (Hoepertingen) - Province Limburg - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 12 226 040

Faxnummer:

(+32) 12 210 628

Email:

kris.beckers@ua-be.eu

Website:

belgium.mfa.gov.ua/en

Consul:

Mr. Kris Beckers - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Oekraine in Borgloon is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oekraiense belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Oekraiense Consulaat in Borgloon staat onder leiding van Mr. Kris Beckers - Honorary Consul van Oekraine in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 12 226 040 of email kris.beckers@ua-be.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Oekraine dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 12 226 040 of email kris.beckers@ua-be.eu

Oekraiense Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Borgloon? - Het kan zijn dat Oekraine meerdere consulaten heeft in België. Als het Oekraiense consulaat in Borgloon ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Oekraine om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Oekraiense consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Borgloon

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Oekraine niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Oekraine in België - Indien het consulaat in Borgloon of eventuele andere consulaten van Oekraine in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Oekraine in België Ambassade van Oekraine in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Oekraiense Consulaat in Borgloon - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Borgloon of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Oekraiense consulaat.

Reisverzekering voor België en Oekraine - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oekraine. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oekraine.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Oekraine kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.