Oekraine

Consulaat van Oekraine in Mons

BelgiŽ

Oekraiense Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Oekraine in Mons. Het consulaat is niet de enige Oekraiense diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Oekraiense ambassade en elk ander consulaat van Oekraine in BelgiŽ.

Het Consulaat van Oekraine in Mons
Ukrainian Consulate in Mons, Belgium De la Cure dAir 15 7021 Mons Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 65 31 33 67

Faxnummer:

(+32) 65 39 23 95

Email:

w.kotlar@wanadoo.be

Website:

Ambassadeur:

Wladimir Kotlar - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Oekraine in Mons is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oekraiense belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Oekraiense Consulaat in Mons staat onder leiding van Wladimir Kotlar - Consul van Oekraine in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 65 31 33 67 of email w.kotlar@wanadoo.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Oekraine dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 65 31 33 67 of email w.kotlar@wanadoo.be

Oekraiense Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Mons? - Het kan zijn dat Oekraine meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Oekraiense consulaat in Mons ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Oekraine om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Oekraiense consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen en Mons

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Oekraine niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Oekraine in BelgiŽ - Indien het consulaat in Mons of eventuele andere consulaten van Oekraine in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Oekraine in BelgiŽ Ambassade van Oekraine in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Oekraiense Consulaat in Mons - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Mons of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Oekraiense consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Oekraine - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oekraine. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oekraine.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Oekraine kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.