Canada

Consulaat van Canada in Antwerpen

België

Canadese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Canada in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Canadese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Canadese ambassade en elk ander consulaat van Canada in België.

Het Consulaat van Canada in Antwerpen
Canadian Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+32) 2 741 0611 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

bru@international.gc.ca

Website:

canadainternational.gc.ca/belgium-belgique/

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Canada in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Canadese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Canadese Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Canada in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 741 0611 (Embassy in Brussels) of email bru@international.gc.ca

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Canada dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 741 0611 (Embassy in Brussels) of email bru@international.gc.ca

Canadese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Canada meerdere consulaten heeft in België. Als het Canadese consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Canada om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Canadese consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Hansbeke

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Canada niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Canada in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Canada in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Canada in België Ambassade van Canada in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Canadese Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Canadese consulaat.

Reisverzekering voor België en Canada - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Canada. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Canada.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Canada kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.