Canada

Consulaat van Canada in Hansbeke

BelgiŽ

Canadese Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Canada in Hansbeke. Het consulaat is niet de enige Canadese diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Canadese ambassade en elk ander consulaat van Canada in BelgiŽ.

Het Consulaat van Canada in Hansbeke
Honorary Consulate of Canada for Flanders, Axxess Partners, Boerestraat 15, B-9850 Hansbeke, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 9 244 5039

Faxnummer:

(+32) 9 245 1264

Email:

fla.canada@telenet.be

Website:

Consul:

Mr Frederic Agneessens - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Canada in Hansbeke is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Canadese belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Canadese Consulaat in Hansbeke staat onder leiding van Mr Frederic Agneessens - Honorary Consul van Canada in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 9 244 5039 of email fla.canada@telenet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Canada dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 9 244 5039 of email fla.canada@telenet.be

Canadese Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Hansbeke? - Het kan zijn dat Canada meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Canadese consulaat in Hansbeke ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Canada om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Canadese consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen en Hansbeke

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Canada niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Canada in BelgiŽ - Indien het consulaat in Hansbeke of eventuele andere consulaten van Canada in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Canada in BelgiŽ Ambassade van Canada in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Canadese Consulaat in Hansbeke - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Hansbeke of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Canadese consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Canada - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Canada. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Canada.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Canada kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.