Estland

Consulaat van Estland in La Louviere

België

Estlandse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Estland in La Louviere. Het consulaat is niet de enige Estlandse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Estlandse ambassade en elk ander consulaat van Estland in België.

Het Consulaat van Estland in La Louviere
Estonian Consulate in La Louviere, Belgium Rue Boucqueau 13 7100 La Louviere Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 64 541 247

Faxnummer:

(+32) 64 541 248

Email:

vanb@swing.be

Website:

Consul:

Mr Alain Van Bellingen - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Estland in La Louviere is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Estlandse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Estlandse Consulaat in La Louviere staat onder leiding van Mr Alain Van Bellingen - Consul van Estland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 64 541 247 of email vanb@swing.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Estland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 64 541 247 of email vanb@swing.be

Estlandse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in La Louviere? - Het kan zijn dat Estland meerdere consulaten heeft in België. Als het Estlandse consulaat in La Louviere ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Estland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Estlandse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en La Louviere

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Estland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Estland in België - Indien het consulaat in La Louviere of eventuele andere consulaten van Estland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Estland in België Ambassade van Estland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Estlandse Consulaat in La Louviere - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in La Louviere of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Estlandse consulaat.

Reisverzekering voor België en Estland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Estland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Estland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Estland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.