Estland

Consulaat van Estland in Antwerpen

BelgiŽ

Estlandse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Estland in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Estlandse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Estlandse ambassade en elk ander consulaat van Estland in BelgiŽ.

Het Consulaat van Estland in Antwerpen
Estonian Consulate in Antwerp, Belgium Azalealei 30 2540 Hove Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 33 229 061

Faxnummer:

(+32) 32 224 000

Email:

antoine.vuylsteke@mow.vlaanderen.be

Website:

Consul:

Mr Antoine Vuylsteke - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Estland in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Estlandse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Estlandse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Antoine Vuylsteke - Consul van Estland in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 33 229 061 of email antoine.vuylsteke@mow.vlaanderen.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Estland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 33 229 061 of email antoine.vuylsteke@mow.vlaanderen.be

Estlandse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Estland meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Estlandse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Estland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Estlandse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen en La Louviere

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Estland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Estland in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Estland in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Estland in BelgiŽ Ambassade van Estland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Estlandse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Estlandse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Estland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Estland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Estland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Estland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.