Oostenrijk

Consulaat van Oostenrijk in Namen

België

Oostenrijkse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Oostenrijk in Namen. Het consulaat is niet de enige Oostenrijkse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Oostenrijkse ambassade en elk ander consulaat van Oostenrijk in België.

Het Consulaat van Oostenrijk in Namen
Austrian Consulate in Namur, Belgium c/o MEDIABEL Route de Hannut 38 5004 Bouge Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 81 24 88 23 (+32) 475 264 444

Faxnummer:

(+32) 81 23 16 00

Email:

p.delaunois@skynet.be

Website:

Consul:

Philippe Delaunois - Consul

Openingstijden:

09.00-12.00

Het Consulaat van Oostenrijk in Namen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oostenrijkse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Oostenrijkse Consulaat in Namen staat onder leiding van Philippe Delaunois - Consul van Oostenrijk in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 81 24 88 23 (+32) 475 264 444 of email p.delaunois@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Oostenrijk dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 81 24 88 23 (+32) 475 264 444 of email p.delaunois@skynet.be

Oostenrijkse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Namen? - Het kan zijn dat Oostenrijk meerdere consulaten heeft in België. Als het Oostenrijkse consulaat in Namen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Oostenrijk om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Oostenrijkse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Eupen, Gent, Luik en Namen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Oostenrijk niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Oostenrijk in België - Indien het consulaat in Namen of eventuele andere consulaten van Oostenrijk in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Oostenrijk in België Ambassade van Oostenrijk in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Oostenrijkse Consulaat in Namen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Namen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Oostenrijkse consulaat.

Reisverzekering voor België en Oostenrijk - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oostenrijk. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oostenrijk.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Oostenrijk kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.