Oostenrijk

Consulaat van Oostenrijk in Antwerpen

België

Oostenrijkse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Oostenrijk in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Oostenrijkse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Oostenrijkse ambassade en elk ander consulaat van Oostenrijk in België.

Het Consulaat van Oostenrijk in Antwerpen
Honorary Consulate of Austria in Antwerp, Belgium - Frankrijklei 128A - B-2000 Antwerpen - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 206 77 35 & (+32) (472) 321 245

Faxnummer:

(+32) (3) 206 77 39

Email:

austrianconsulateantwerp@railsea.be

Website:

Consul:

Edwin Moehlig - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday: 09.00-12.00

Het Consulaat van Oostenrijk in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oostenrijkse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Oostenrijkse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Edwin Moehlig - Honorary Consul van Oostenrijk in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 206 77 35 & (+32) (472) 321 245 of email austrianconsulateantwerp@railsea.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Oostenrijk dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 206 77 35 & (+32) (472) 321 245 of email austrianconsulateantwerp@railsea.be

Oostenrijkse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Oostenrijk meerdere consulaten heeft in België. Als het Oostenrijkse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Oostenrijk om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Oostenrijkse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Eupen, Gent, Luik en Namen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Oostenrijk niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Oostenrijk in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Oostenrijk in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Oostenrijk in België Ambassade van Oostenrijk in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Oostenrijkse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Oostenrijkse consulaat.

Reisverzekering voor België en Oostenrijk - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oostenrijk. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oostenrijk.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Oostenrijk kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.