BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Hurghada

Egypte

Belgische Diplomatieke Missie in Egypte. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Hurghada. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Egypte. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Egypte.

Het Consulaat van BelgiŽ in Hurghada
Belgian Consulate in Hurghada, Egypt Upper Nubia e W303 El Gouna Hurghada Egypt

Telefoonnummer:

(+20) (65) 358 0252

Faxnummer:

(+20) (65) 358 0251

Email:

christophe@consulbelredsea.com

Website:

Consul:

Mr Christophe Lambrecht - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Hurghada is een bilaterale missie in Egypte en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Egypte.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Hurghada staat onder leiding van Mr Christophe Lambrecht - Consul van BelgiŽ in Egypte en is bereikbaar per telefoon (+20) (65) 358 0252 of email christophe@consulbelredsea.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+20) (65) 358 0252 of email christophe@consulbelredsea.com

Belgische Consulaten in Egypte

Ver verwijderd van het Consulaat in Hurghada? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Egypte. Als het Belgische consulaat in Hurghada ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Egypte op een rijtje gezet: Alexandria, Hurghada en Sharm El Sheikh

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Egypte - Indien het consulaat in Hurghada of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Egypte u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Egypte Ambassade van BelgiŽ in Cairo

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Hurghada - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Hurghada of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Egypte en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Egypte of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.