Guatemala

Consulaat van Guatemala in Luik

BelgiŽ

Guatemala Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Guatemala in Luik. Het consulaat is niet de enige Guatemala diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Guatemala ambassade en elk ander consulaat van Guatemala in BelgiŽ.

Het Consulaat van Guatemala in Luik
Consulate of Guatemala in Liege, c/o Liege-Airport, 4460 Grace-Hollogne, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 372 15 70

Faxnummer:

(+32) 4 372 15 70

Email:

francis.clotuche@base.be

Website:

Ambassadeur:

Francis Clotuche - Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Guatemala in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guatemala belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Guatemala Consulaat in Luik staat onder leiding van Francis Clotuche - Consul van Guatemala in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 372 15 70 of email francis.clotuche@base.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Guatemala dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 372 15 70 of email francis.clotuche@base.be

Guatemala Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Guatemala meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Guatemala consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Guatemala om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Guatemala consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Guatemala niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Guatemala in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Guatemala in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Guatemala in BelgiŽ Ambassade van Guatemala in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Guatemala Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Guatemala consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Guatemala - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guatemala. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guatemala.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Guatemala kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.