Litouwen

Consulaat van Litouwen in Luik

België

Litouwse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Litouwen in Luik. Het consulaat is niet de enige Litouwse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Litouwse ambassade en elk ander consulaat van Litouwen in België.

Het Consulaat van Litouwen in Luik
Honorary Consulate of Lithuania in Liege, Belgium - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+32) 2 401 9895 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

amb.be@urm.lt

Website:

be.mfa.lt

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Litouwen in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Litouwse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Litouwse Consulaat in Luik staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Litouwen in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 401 9895 (Embassy in Brussels) of email amb.be@urm.lt

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Litouwen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 401 9895 (Embassy in Brussels) of email amb.be@urm.lt

Litouwse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Litouwen meerdere consulaten heeft in België. Als het Litouwse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Litouwen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Litouwse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Charleroi, Gent en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Litouwen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Litouwen in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Litouwen in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Litouwen in België Ambassade van Litouwen in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Litouwse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Litouwse consulaat.

Reisverzekering voor België en Litouwen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Litouwen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Litouwen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Litouwen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.