Litouwen

Consulaat van Litouwen in Antwerpen

BelgiŽ

Litouwse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Litouwen in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Litouwse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Litouwse ambassade en elk ander consulaat van Litouwen in BelgiŽ.

Het Consulaat van Litouwen in Antwerpen
Lithuanian Consulate in Antwerp, Belgium Amerikalei 133 2000 Antwerpen Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 238 10 82

Faxnummer:

(+32) (3) 248 43 96

Email:

consulaat.rep.litouwen@ces.be

Website:

Consul:

Francois Xavier Nieberding - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Litouwen in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Litouwse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Litouwse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Francois Xavier Nieberding - Consul van Litouwen in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 238 10 82 of email consulaat.rep.litouwen@ces.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Litouwen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 238 10 82 of email consulaat.rep.litouwen@ces.be

Litouwse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Litouwen meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Litouwse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Litouwen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Litouwse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Charleroi en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Litouwen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Litouwen in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Litouwen in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Litouwen in BelgiŽ Ambassade van Litouwen in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Litouwse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Litouwse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Litouwen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Litouwen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Litouwen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Litouwen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.