Spanje

Consulaat van Spanje in Luik

BelgiŽ

Spaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Spanje in Luik. Het consulaat is niet de enige Spaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Spaanse ambassade en elk ander consulaat van Spanje in BelgiŽ.

Het Consulaat van Spanje in Luik
Consulate of Spain in Liege, Avenue du Luxembourg 11, 4020 Liege, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 343 31 37

Faxnummer:

(+32) 4 343 88 19

Email:

fgoffioul@yahoo.com

Website:

Consul:

Fernand Goffioul - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Spanje in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Spaanse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Spaanse Consulaat in Luik staat onder leiding van Fernand Goffioul - Honorary Consul van Spanje in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 343 31 37 of email fgoffioul@yahoo.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Spanje dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 343 31 37 of email fgoffioul@yahoo.com

Spaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Spanje meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Spaanse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Spanje om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Spaanse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Spanje niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Spanje in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Spanje in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Spanje in BelgiŽ Ambassade van Spanje in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Spaanse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Spaanse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Spanje - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Spanje. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Spanje.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Spanje kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.