België

Consulaat van België in Ioannina

Griekenland

Belgische Diplomatieke Missie in Griekenland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Ioannina. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Griekenland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Griekenland.

Het Consulaat van België in Ioannina
Belgian Honorary Consulate in Ioannina, Greece - Anexartisias 180 - 45444 Ioannina - Greece

Telefoonnummer:

+30 26510 361 56

Faxnummer:

+30 6947 185 586

Email:

info@gap180.gr

Website:

greece.diplomatie.belgium.be

Consul:

Georges Papageorgiou - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Ioannina is een bilaterale missie in Griekenland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Griekenland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Ioannina staat onder leiding van Georges Papageorgiou - Honorary Consul van België in Griekenland en is bereikbaar per telefoon +30 26510 361 56 of email info@gap180.gr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +30 26510 361 56 of email info@gap180.gr

Belgische Consulaten in Griekenland

Ver verwijderd van het Consulaat in Ioannina? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Griekenland. Als het Belgische consulaat in Ioannina ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Griekenland op een rijtje gezet: Corfu, Heraklion, Ioannina, Mytilini, Patras, Rhodos en Thessaloniki

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Griekenland - Indien het consulaat in Ioannina of eventuele andere consulaten van België in Griekenland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Griekenland Ambassade van België in Athene

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Ioannina - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ioannina of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Griekenland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Griekenland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.