BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Patras

Griekenland

Belgische Diplomatieke Missie in Griekenland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Patras. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Griekenland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Griekenland.

Het Consulaat van BelgiŽ in Patras
Belgian Honorary Consulate in Patras, Greece - Votsi 42 - 26221 Patras - Greece

Telefoonnummer:

+30 2610 222 008

Faxnummer:

+30 2610 222 008

Email:

andreasgour@yahoo.gr

Website:

greece.diplomatie.belgium.be

Consul:

Andreas Gourgouliatos - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Patras is een bilaterale missie in Griekenland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Griekenland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Patras staat onder leiding van Andreas Gourgouliatos - Honorary Consul van BelgiŽ in Griekenland en is bereikbaar per telefoon +30 2610 222 008 of email andreasgour@yahoo.gr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +30 2610 222 008 of email andreasgour@yahoo.gr

Belgische Consulaten in Griekenland

Ver verwijderd van het Consulaat in Patras? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Griekenland. Als het Belgische consulaat in Patras ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Griekenland op een rijtje gezet: Corfu, Heraklion, Ioannina, Mytilini, Patras, Rhodos en Thessaloniki

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Griekenland - Indien het consulaat in Patras of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Griekenland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Griekenland Ambassade van BelgiŽ in Athene

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Patras - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Patras of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Griekenland en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Griekenland of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.