BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Bodrum

Turkije

Belgische Diplomatieke Missie in Turkije. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Bodrum. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Turkije. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Turkije.

Het Consulaat van BelgiŽ in Bodrum
Belgian Consulate in Bodrum, Turkey - Onderhan Beach Club - Ortakent Mah. Hurma Sokak 35/A - 48420 Ortakent/Bodrum/Mugla - Turkey

Telefoonnummer:

+90 252 348 37 29

Faxnummer:

+90 252 348 37 30

Email:

bodrum@consulateofbelgium.com

Website:

turkey.diplomatie.belgium.be

Consul:

Onursal Dylan Ozatacan - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Bodrum is een bilaterale missie in Turkije en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Turkije.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bodrum staat onder leiding van Onursal Dylan Ozatacan - Honorary Consul van BelgiŽ in Turkije en is bereikbaar per telefoon +90 252 348 37 29 of email bodrum@consulateofbelgium.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +90 252 348 37 29 of email bodrum@consulateofbelgium.com

Belgische Consulaten in Turkije

Ver verwijderd van het Consulaat in Bodrum? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Turkije. Als het Belgische consulaat in Bodrum ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Turkije op een rijtje gezet: Adana, Antalya, Bodrum, Bursa, Gaziantep, Istanbul en Izmir

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Turkije - Indien het consulaat in Bodrum of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Turkije u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Turkije Ambassade van BelgiŽ in Ankara

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bodrum - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bodrum of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Turkije en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Turkije of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.