België

Consulaat van België in Gaziantep

Turkije

Belgische Diplomatieke Missie in Turkije. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Gaziantep. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Turkije. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Turkije.

Het Consulaat van België in Gaziantep
Belgian Honorary Consulate in Gaziantep, Turkey - 2.Organize Sanayi Bolgesi Vali Muammer - Guler Blv No:25 Baspinar - Gaziantep - Turkey

Telefoonnummer:

+90 342 337 40 40

Faxnummer:

Email:

kutayfer@kutayfer.com

Website:

turkey.diplomatie.belgium.be

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Gaziantep is een bilaterale missie in Turkije en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Turkije.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Gaziantep staat onder leiding van Honorary Consul van België in Turkije en is bereikbaar per telefoon +90 342 337 40 40 of email kutayfer@kutayfer.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +90 342 337 40 40 of email kutayfer@kutayfer.com

Belgische Consulaten in Turkije

Ver verwijderd van het Consulaat in Gaziantep? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Turkije. Als het Belgische consulaat in Gaziantep ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Turkije op een rijtje gezet: Adana, Antalya, Bodrum, Bursa, Gaziantep, Istanbul en Izmir

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Turkije - Indien het consulaat in Gaziantep of eventuele andere consulaten van België in Turkije u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Turkije Ambassade van België in Ankara

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Gaziantep - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gaziantep of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Turkije en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Turkije of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.