België

Consulaat van België in Mar del Plata

Argentinië

Belgische Diplomatieke Missie in Argentinië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Mar del Plata. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Argentinië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Argentinië.

Het Consulaat van België in Mar del Plata
Belgian Consulate in Mar del Plata, Argentina Ruta 88, Km 25 B7600 Mar del Plata Argentina

Telefoonnummer:

(+54) (223) 464.20.00

Faxnummer:

(+54) (223) 464.20.00

Email:

consulbelmdp@yahoo.com.ar

Website:

Consul:

Annie van Heden - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Mar del Plata is een bilaterale missie in Argentinië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Argentinië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Mar del Plata staat onder leiding van Annie van Heden - Consul van België in Argentinië en is bereikbaar per telefoon (+54) (223) 464.20.00 of email consulbelmdp@yahoo.com.ar

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+54) (223) 464.20.00 of email consulbelmdp@yahoo.com.ar

Belgische Consulaten in Argentinië

Ver verwijderd van het Consulaat in Mar del Plata? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Argentinië. Als het Belgische consulaat in Mar del Plata ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Argentinië op een rijtje gezet: Cordoba, Mar del Plata, Mendoza en Resistencia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Argentinië - Indien het consulaat in Mar del Plata of eventuele andere consulaten van België in Argentinië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Argentinië Ambassade van België in Buenos Aires

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Mar del Plata - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Mar del Plata of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Argentinië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Argentinië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.