BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Resistencia

ArgentiniŽ

Belgische Diplomatieke Missie in ArgentiniŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Resistencia. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in ArgentiniŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in ArgentiniŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Resistencia
Belgian Consulate in Resistencia, Argentina Avenida Laprida, 2690 3500 Resistencia Argentina

Telefoonnummer:

(+54) (3722) 424-213

Faxnummer:

(+54) (3722) 424-213

Email:

bernardducarme@hotmail.com

Website:

Consul:

Mr Bernardo Juan Carlos Ducarme - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Resistencia is een bilaterale missie in ArgentiniŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in ArgentiniŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Resistencia staat onder leiding van Mr Bernardo Juan Carlos Ducarme - Consul van BelgiŽ in ArgentiniŽ en is bereikbaar per telefoon (+54) (3722) 424-213 of email bernardducarme@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+54) (3722) 424-213 of email bernardducarme@hotmail.com

Belgische Consulaten in ArgentiniŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Resistencia? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in ArgentiniŽ. Als het Belgische consulaat in Resistencia ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in ArgentiniŽ op een rijtje gezet: Cordoba, Mar del Plata, Mendoza en Resistencia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in ArgentiniŽ - Indien het consulaat in Resistencia of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in ArgentiniŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in ArgentiniŽ Ambassade van BelgiŽ in Buenos Aires

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Resistencia - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Resistencia of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor ArgentiniŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor ArgentiniŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.