BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Innsbruck

Oostenrijk

Belgische Diplomatieke Missie in Oostenrijk. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Innsbruck. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Oostenrijk. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Oostenrijk.

Het Consulaat van BelgiŽ in Innsbruck
Belgian Honorary Consulate in Innsbruck, Austria - Herzog-Friedrich-Strasse 39 - 6020 Innsbruck - Austria

Telefoonnummer:

(+43) (512) 565 020

Faxnummer:

(+43) (512) 582 378

Email:

belg.konsulat.innsbruck@gmail.com

Website:

austria.diplomatie.belgium.be

Consul:

Katharina Wagensonner - Honorary Consul

Openingstijden:

Tuesday-Thursday: 10.00-12.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Innsbruck is een bilaterale missie in Oostenrijk en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Oostenrijk.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Innsbruck staat onder leiding van Katharina Wagensonner - Honorary Consul van BelgiŽ in Oostenrijk en is bereikbaar per telefoon (+43) (512) 565 020 of email belg.konsulat.innsbruck@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+43) (512) 565 020 of email belg.konsulat.innsbruck@gmail.com

Belgische Consulaten in Oostenrijk

Ver verwijderd van het Consulaat in Innsbruck? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Oostenrijk. Als het Belgische consulaat in Innsbruck ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Oostenrijk op een rijtje gezet: Graz, Innsbruck, Linz en Salzburg

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Oostenrijk - Indien het consulaat in Innsbruck of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Oostenrijk u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Oostenrijk Ambassade van BelgiŽ in Wenen

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Innsbruck - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Innsbruck of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Oostenrijk en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oostenrijk of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.