België

Consulaat van België in Linz

Oostenrijk

Belgische Diplomatieke Missie in Oostenrijk. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Linz. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Oostenrijk. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Oostenrijk.

Het Consulaat van België in Linz
Belgian Honorary Consulate in Linz, Austria - Bruckbachweg 23 - 4203 Altenberg / Linz - Austria

Telefoonnummer:

(+43) 7230 7213767

Faxnummer:

_

Email:

belg.konsulat.linz@rabmer.at

Website:

austria.diplomatie.belgium.be

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Linz is een bilaterale missie in Oostenrijk en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Oostenrijk.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Linz staat onder leiding van Honorary Consul van België in Oostenrijk en is bereikbaar per telefoon (+43) 7230 7213767 of email belg.konsulat.linz@rabmer.at

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+43) 7230 7213767 of email belg.konsulat.linz@rabmer.at

Belgische Consulaten in Oostenrijk

Ver verwijderd van het Consulaat in Linz? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Oostenrijk. Als het Belgische consulaat in Linz ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Oostenrijk op een rijtje gezet: Graz, Innsbruck, Linz en Salzburg

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Oostenrijk - Indien het consulaat in Linz of eventuele andere consulaten van België in Oostenrijk u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Oostenrijk Ambassade van België in Wenen

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Linz - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Linz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Oostenrijk en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oostenrijk of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.