BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Bydgoszcz

Polen

Belgische Diplomatieke Missie in Polen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Bydgoszcz. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Polen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Polen.

Het Consulaat van BelgiŽ in Bydgoszcz
Belgian Honorary Consulate in Bydgoszcz, Poland - Hotel Mercure Bydgoszcz Sepia - ul. Focha 20 - 85-070 Bydgoszcz - Poland

Telefoonnummer:

(+48) 52 515 30 63

Faxnummer:

(+48) 52 379 62 73

Email:

konsulbelg@interia.eu

Website:

poland.diplomatie.belgium.be

Consul:

Stanislaw Wronski - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Bydgoszcz is een bilaterale missie in Polen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Polen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bydgoszcz staat onder leiding van Stanislaw Wronski - Honorary Consul van BelgiŽ in Polen en is bereikbaar per telefoon (+48) 52 515 30 63 of email konsulbelg@interia.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+48) 52 515 30 63 of email konsulbelg@interia.eu

Belgische Consulaten in Polen

Ver verwijderd van het Consulaat in Bydgoszcz? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Polen. Als het Belgische consulaat in Bydgoszcz ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Polen op een rijtje gezet: Bydgoszcz, Gdansk, Krakow, Lodz, Poznan en Wroclaw

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Polen - Indien het consulaat in Bydgoszcz of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Polen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Polen Ambassade van BelgiŽ in Warschau

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bydgoszcz - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bydgoszcz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Polen en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Polen of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.